Τι έγινε στην παραλία του Κόννου; Κεράκια και ρομαντική ατμόσφαιρα… (ΦΩΤΟ)

Τι έγινε στην παραλία του Κόννου; Κεράκια και ρομαντική ατμόσφαιρα… (ΦΩΤΟ)

Μια γωνιά της πολυσύχναστης παραλίας του κόλπου Κόννος, ντύθηκε την Κυριακή 9 Αυγ. 2015 ρομαντικά, για να φιλοξενήσει την πρόταση γάμου που δέχθηκε 23χρονη από τη Λεμεσό από τον καλό της.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο ερωτευμένος 25χρονος από την Αραδίππου, σχεδίαζε να ζητήσει το χέρι της καλής του. Ήθελε όμως να εντυπωσιάσει την νεαρή Λεμεσιανή και έτσι είπε να ζητήσει βοήθεια. 

Έβαλε λοιπόν τους κουμπάρους του, να του στήσουν το σκηνικό της πρότασης, με την πολύτιμη πάντα βοήθεια στενών φίλων του ζευγαριού. Το αποτέλεσμα, – το οποίο ήταν έτοιμο στις 9:00 το βράδυ - είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τις οποίες ToThemaOnline εξασφάλισε για εσάς.

Δείτε τις:

Να μας ζήσουν τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE