Στο «πόδι» η Λεμεσός μετά από έκρηξη - Έριξαν κροτίδα σε όχημα

Στο «πόδι» η Λεμεσός μετά από έκρηξη - Έριξαν κροτίδα σε όχημα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης (23/5) στην επαρχία Λεμεσού, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε όχημα έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (23/5) μετά από ρίψη κροτίδας στο όχημα.

Από τη ρίψη της κροτίδας προκλήθηκε έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος.

 Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και πυροτεχνουργός, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ρίψη εργοστασιακής κροτίδας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.