ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι 2 Ιουνίου παράταση στην έκδοση του Κενάν Αγιάς στην Γερμανία

Μέχρι 2 Ιουνίου παράταση στην έκδοση του Κενάν Αγιάς στην Γερμανία

Δόθηκε παράταση μέχρι 2 Ιουνίου για την μεταφορά και έκδοση του Κενάν Αγιάζ στην Γερμανία μετά από σχετικά αίτημα των Κυπριακών αρχών προς το Βερολίνο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, λόγω της απεργίας πείνας στην οποία έχει προχωρήσει ο Αγιάζ, η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και πρέπει να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Ζητήθηκε και πήρε παράταση η μεταφορά του μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των εξετάσεων, στις 2 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά του Αγιάς επρόκειτο να γίνει αύριο.

Στο μεταξύ, το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος» με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας του Κενάν Αγιάς δεν επιτρέπει την μεταφορά του στις γερμανικές φυλακές και ως εκ τούτου η μεταφορά και παράδοσή του στην Γερμανία «πήρε παράταση ώστε να γίνουν ιατρικές εξετάσεις και να κριθεί ικανός για να ταξιδέψει».

Ευχαριστεί επίσης τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους δημοκράτες και διεθνιστές που συμμετείχαν και υποστήριξαν τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις για την απελευθέρωση «του συναγωνιστή και φίλου μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε σοβαρή κατάσταση ο Στρατιωτικός που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Πανικός από τους Ομονοιάτες - Ουρές τα αυτοκίνητα μέχρι το ΓΣΠ - Φωτογραφίες και Βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top