ΠτΔ: «Ζητώ να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

ΠτΔ: «Ζητώ να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

«Εκείνο που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις. Να μην υπάρχουν επεισόδια στα γήπεδα και το δεύτερο, όχι άλλους φακέλους. Αυτό δεν τιμά κανένα» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο γήπεδο «Άλφα Μέγα» στη Λεμεσό, όπου πραγματοποιείται η φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος στον Άρη.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. "Να συγχαρώ τον Άρη, ζούμε στην πράξη αυτό που λέγαμε όλοι, ‘τζαι μια φορά ο Άρης!’ Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από μια φαινομενικά μικρή ομάδα, ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορούν να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα" είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE