Ναταλία Γερμανού: «Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή και δεν το έμαθε κανείς»

Ναταλία Γερμανού: «Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα Βίσση, καλεσμένους Ρέμο-Γαρμπή και δεν το έμαθε κανείς»

O γάμος του Πάνου Μουζουράκη είναι το θέμα με το οποίο ασχολούνται οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου και πολλά θέματα προς συζήτηση, έχουν ανακύψει.

Ένα από αυτά είναι η αντίφαση μεταξύ στη διακριτικότητα που ζήτησε ο τραγουδιστής από τα μέσα ενημέρωσης και τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τα παραπάνω, λέγοντας στον τηλεοπτικό αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθούς Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων – Η αντιμισθία και τα έξοδα παραστάσεως

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE