Μέθυσε και άρχισε να βρίζει και να προκαλεί ανησυχία - Χειροπέδες σε 52χρονο

Μέθυσε και άρχισε να βρίζει και να προκαλεί ανησυχία - Χειροπέδες σε 52χρονο

Στη σύλληψη 52χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για τα αυτόφορα αδικήματα πρόκλησης αναστάτωσης, μέθης, διασάλευσης ειρήνης και εξύβρισης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, την Κυριακή στις 20:00 μέλη της Αστυνομίας Πάφου έπειτα από καταγγελία επισκέφθηκαν την κοινότητα Έμπας, όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε ανησυχία. Ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 52χρονο, ο οποίος συνελήφθη για τα αδικήματα της πρόκλησης αναστάτωσης, της μέθης, της διασάλευσης ειρήνης και της εξύβρισης.

Ακολούθως ο 52χρονος οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE