ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτούς τους δρόμους θα διεξάγονται οδικές εργασίες - Αναλυτικά για αποφυγή ταλαιπωρίας

Σε αυτούς τους δρόμους θα διεξάγονται οδικές εργασίες - Αναλυτικά για αποφυγή ταλαιπωρίας

Στις Επαρχίες Λεμεσού, Λευκωσίας και Λάρνακας θα γίνονται οδικές εργασίες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών 

1. Εργασίες συλλογής αποβλήτων στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 10 Ιουνίου και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες συλλογής αποβλήτων από ιδιωτική εταιρεία. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες τοποθέτησης οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος στη Λακατάμεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λακατάμεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του επηρεαζόμενου δρόμου θα είναι κλειστό σε μήκος 500 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται  διαμέσου παρακείμενων παρόδων.

3. Εργασίες συντήρησης κεντρικών νησίδων στον Δήμο Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 1 Ιουνίου 2023 – 4 Ιουλίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Δήμο Λάρνακας σε τμήματα των Λεωφόρων Λεμεσού, Σπύρου Κυπριανού, Αλ. Παναγούλη, Ανεξαρτησία και Γ. Κρανιδιώτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100 - 200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στη Σια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού που εκτελούνται από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στην έξοδο της Σιας από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και στην είσοδο από τη Σια προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας μέχρι και τη γέφυρα Μοσφιλωτής, οι οποίες αναμένονταν να ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, θα επεκταθούν μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος προς Σια από τον αυτοκινητόδρομο Α1 και η είσοδος από τη Σια προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση προς Σια και Λευκωσία θα διοχετεύεται από τον Κόμβο Κόρνου διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού (Β1).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top