Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Ύποπτοι για 8 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε ένα μήνα

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Ύποπτοι για 8 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε ένα μήνα

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, κατά τον μήνα Μάιο του 2023.

Πρόκειται για δύο νεαρούς άντρες ηλικίας 29 και 31 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων διερευνώνται οκτώ (8) συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE