Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην Επ. Αμμοχώστου – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην Επ. Αμμοχώστου – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (30/05), στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 08:15 το πρωί, σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε 42 χρόνος, αιτητής πολιτικού ασύλου από το Νεπάλ και τώρα στο Λιοπέτρι ενώ οδηγούσε σαλούν όχημα στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου με κατεύθυνση προς Λιοπέτρι, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου, παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μπροστινό δεξιό μέρος του οχήματος του με το αντίστοιχο σημείο σαλούν οχήματος που οδηγούσε 62 χρονος κάτοικος Παραλιμνίου από την εξ αντιθέτου κατεύθυνση.

Από την σύγκρουση οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι με τον 62χρονο να επιδέχεται των πρώτων βοηθειών και να αποδεσμεύεται ενώ ο 42χρονος παραμένει ακόμα για επιπλέον εξετάσεις με την κατάσταση του όμως να εκτιμάται ότι δεν είναι σοβαρή και εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE