Διαρρήκτης μπήκε σε οικία και τον «έπιασε» η κάμερα - Ακινητοποιήθηκε από γείτονες

Διαρρήκτης μπήκε σε οικία  και τον «έπιασε» η κάμερα  - Ακινητοποιήθηκε από γείτονες

Μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, προχώρησαν χθες βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 54 ετών.

Της σύλληψης του 54χρονου προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτες οικίας στη Λάρνακα, ότι λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, ενώ απουσίαζαν, έλαβαν ειδοποίηση από το σύστημα ασφαλείας, για εντοπισμό κίνησης εντός της οικίας τους.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 54χρονο, καθώς επίσης και ένα εκ των ενοίκων της οικίας.

Ο 54χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από το παράθυρο της οικίας και αφού τράπηκε σε φυγή, έγινε κατορθωτή η ανακοπή και ο περιορισμός του από περιοίκους.

Εναντίον του 54χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE