Μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, προχώρησαν χθες βράδυ στη σύλληψη άντρα ηλικίας 54 ετών.
Της σύλληψης του 54χρονου προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτες οικίας στη Λάρνακα, ότι λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, ενώ απουσίαζαν, έλαβαν ειδοποίηση από το σύστημα ασφαλείας, για εντοπισμό κίνησης εντός της οικίας τους.
Άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 54χρονο, καθώς επίσης και ένα εκ των ενοίκων της οικίας.
Ο 54χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από το παράθυρο της οικίας και αφού τράπηκε σε φυγή, έγινε κατορθωτή η ανακοπή και ο περιορισμός του από περιοίκους.
Εναντίον του 54χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ειδήσεις σήμερα:
ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»
Στο κελί μέχρι τη δίκη οι πέντε ύποπτοι για τον βιασμό της τουρίστριας στην Αγία Νάπα
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»
Αρχές Οκτωβρίου η σύσκεψη στο Προεδρικό για πυρκαγιές και πλημμύρες
Εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις οι συντεχνίες στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ - Ο λόγος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις