LIFESTYLE

Σελένα Γκόμεζ: Έξαλλη η τραγουδίστρια με τον σωματοφύλακά της - Δείτε βίντεο

Σελένα Γκόμεζ: Έξαλλη η τραγουδίστρια με τον σωματοφύλακά της - Δείτε βίντεο

Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ βρίσκεται και πάλι η Σελένα Γκόμεζ μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και την δείχνει να φωνάζει σε έναν από τους σωματοφύλακές της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Παρίσι, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία της Beyonce. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της εκεί βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς θαυμαστές της.

Ο τσακωμός με τον σωματοφύλακά της

 

Ωστόσο, ξαφνικά και πριν ξεκινήσει η συναυλία, αρκετοί κατέγραψαν στο κινητό τους τον τσακωμό της Σελένα με τον σωματοφύλακά της.

Κάποιοι λένε ότι εκνευρίστηκε με την καθυστέρηση της έναρξης της συναυλίας, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν την συμπεριφορά του σωματοφύλακά της σε θαυμαστή της να ήταν αισχρή.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο σωματοφύλακας της Σελένα Γκόμεζ να έσπρωξε βίαια ένα θαυμαστή της, ο οποίος προσπάθησε να την πλησιάσει και να της μιλήσει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να εκνευριστεί και να φωνάξει σωματοφύλακά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει ακόμη για να δώσει εξηγήσεις, την στιγμή που οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν.

Πηγή: in.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top