Νέα άφιξη μεταναστών ανοικτά του Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη 34χρονος

Νέα άφιξη μεταναστών ανοικτά του Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη 34χρονος

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την άφιξη σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Αμμοχώστου, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 15 πρόσωπα.

Το σκάφος ανακόπηκε γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο, από άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε σε αυτό επέβαιναν 13 άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με το σκάφος της Λ&Ν Αστυνομίας, στον Ναυτικό Σταθμό Παραλιμνίου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε αποπλεύσει από τις ακτές της Συρίας, το βράδυ της 30ης Μαΐου 2023. Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν κυβερνήτης του σκάφους ήταν ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι υπόλοιποι επιβάτες, με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE