Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Αυτή είναι η νέα έπαυλη που θα στεγάσει το ζευγάρι - Πόσα πλήρωσαν

 Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Αυτή είναι η νέα έπαυλη που θα στεγάσει το ζευγάρι - Πόσα πλήρωσαν

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν ‘Αφλεκ βρήκαν το σπίτι που θα μοιραστούν με την οικογένεια τους στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το TMZ, το χολιγουντιανό ζευγάρι έδωσε 60,85 εκατ. δολ. σε μετρητά για την υπέροχη έπαυλη των 4,2 στρεμμάτων. Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει και μάλιστα πλήρωσε σχεδόν 15 εκατ. δολ. λιγότερα από την αρχική τιμή των 75 εκατ. δολ. που είχε το σπίτι.

Το «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται διαθέτει 12 υπνοδωμάτια 24 μπάνια και 15 τζάκια. Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε». Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.

Υπάρχει επίσης ένα «μοναδικό στο είδος του» κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τμ ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και pickleball και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή. Ακόμα διαθέτει ένα πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την Daily mail η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές: Χειροπέδες σε δύο κατάδικους για ναρκωτικά - Βρήκαν κινητά και ακουστικά στο κελί του ενός

Ανατροπή για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη - Άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή ο 31χρονος

Αργίες Οκτωβρίου: Έτσι θα λειτουργήσουν καταστήματα, φούρνοι και υπεραγορές

Ήθελαν γήπεδο γκολφ σε κρατική γη στη Βορόκληνη, αλλά τελικά θα επεκταθεί λατομείο - Σε δημόσια διαβούλευση το αίτημα

Βρέθηκε λύση για τον Μάριο: Σύντομα θα έχει δίπλα του σχολικό συνοδό - Αναμένει ημερομηνία η οικογένεια



Ανώτατο: Απέρριψε Αναφορά ΠτΔ κατά τροποποιητικού νόμου για τ/κ περιουσίες

Ανώτατο: Απέρριψε Αναφορά ΠτΔ κατά τροποποιητικού νόμου για τ/κ περιουσίες

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, υπό τη νέα σύνθεσή του, απέρριψε την Τρίτη Αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά του τροποποιητικού Νόμου, που ψήφισε η Βουλή, για θέματα που αφορούν τις τουρκοκυπριακές περιουσίες και τις αρμοδιότητες του «Κηδεμόνα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top