Έργα στον παραλιακό Λάρνακας – Δεκέλειας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Έργα στον παραλιακό Λάρνακας – Δεκέλειας - Πώς να αποφύγετε την κίνηση

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Συγκεκριμένα τα έργα θα πραγματοποιούνται παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 και η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για 650μ. περίπου. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE