Σύγκρουση τρένων στην Ινδία - Τουλάχιστον 50 νεκροί και 179 τραυματίες - Βίντεο

Σύγκρουση τρένων στην Ινδία - Τουλάχιστον 50 νεκροί και 179 τραυματίες - Βίντεο

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 179 τραυματίστηκαν όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, αφού συγκρούστηκε με ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων στην περιοχή Μπαλασόρ της Οντίσα, σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης και τοπικούς αξιωματούχους.

Το Κορομαντέλ Εξπρές, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολκάτα στο Τσενάι εκτροχιάστηκε μετά τη σύγκρουση και τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια του έπεσαν στην διπλανή γραμμή.

Στο σημείο έσπευσαν 60 ασθενοφόρα όμως «οι τραυματίες φαίνεται ότι είναι πάρα πολλοί» έγραψε στο Twitter ο Πρώτος Γραμματέας της Οντίσα, Πραντίπ Τζένα. Οι αρχές στέλνουν πολλά λεωφορεία για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία, πρόσθεσε.

Οι τραυματίες μεταφέρονται σε κέντρα υγείας στο Σόρο, το Γκοπαλπούρ και την Χανταπάντα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE