Σύγκρουση τρένων στην Ινδία - Τουλάχιστον 50 νεκροί και 179 τραυματίες - Βίντεο

Σύγκρουση τρένων στην Ινδία - Τουλάχιστον 50 νεκροί και 179 τραυματίες - Βίντεο

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 179 τραυματίστηκαν όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, αφού συγκρούστηκε με ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων στην περιοχή Μπαλασόρ της Οντίσα, σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης και τοπικούς αξιωματούχους.

Το Κορομαντέλ Εξπρές, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολκάτα στο Τσενάι εκτροχιάστηκε μετά τη σύγκρουση και τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια του έπεσαν στην διπλανή γραμμή.

Στο σημείο έσπευσαν 60 ασθενοφόρα όμως «οι τραυματίες φαίνεται ότι είναι πάρα πολλοί» έγραψε στο Twitter ο Πρώτος Γραμματέας της Οντίσα, Πραντίπ Τζένα. Οι αρχές στέλνουν πολλά λεωφορεία για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία, πρόσθεσε.

Οι τραυματίες μεταφέρονται σε κέντρα υγείας στο Σόρο, το Γκοπαλπούρ και την Χανταπάντα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE