Ελένη Φιλίνη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι»

Ελένη Φιλίνη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι»

Η Ελένη Φιλίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται», όπου μίλησε για την πορεία της και την σχέση της με τον χρόνο και ανέφερε πως στο παρελθόν είχε μιλήσει πρώτη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Σε μια συνέντευξη που είχα δώσει πριν από 20 χρόνια είχα πει ότι έχασα αρκετές δουλειές λόγω παρενοχλήσεων και εν ψυχρών πραγμάτων. Την άλλη μέρα είχαν βγει σε κάποιο κανάλι και έλεγαν "Ναι, τώρα, η κα. Φιλίνη θα μας πει ότι είχε δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση"», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Γι’ αυτό αναρωτήθηκα μετά, "Παιδιά, τι έγινε;". Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι και ευαισθητοποιηθήκαμε μετά από 20 χρόνια; Δηλαδή κάπου είναι περίεργα αυτά τα πράγματα και μου δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά πάνω σε αυτό και τα είπα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν στέκει», δήλωσε η Ελένη Φιλίνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE