Ελένη Φιλίνη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι»

Ελένη Φιλίνη για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι»

Η Ελένη Φιλίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται», όπου μίλησε για την πορεία της και την σχέση της με τον χρόνο και ανέφερε πως στο παρελθόν είχε μιλήσει πρώτη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Σε μια συνέντευξη που είχα δώσει πριν από 20 χρόνια είχα πει ότι έχασα αρκετές δουλειές λόγω παρενοχλήσεων και εν ψυχρών πραγμάτων. Την άλλη μέρα είχαν βγει σε κάποιο κανάλι και έλεγαν "Ναι, τώρα, η κα. Φιλίνη θα μας πει ότι είχε δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση"», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Γι’ αυτό αναρωτήθηκα μετά, "Παιδιά, τι έγινε;". Πριν 20 χρόνια ήμασταν αναίσθητοι και ευαισθητοποιηθήκαμε μετά από 20 χρόνια; Δηλαδή κάπου είναι περίεργα αυτά τα πράγματα και μου δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά πάνω σε αυτό και τα είπα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν στέκει», δήλωσε η Ελένη Φιλίνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE