ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για φλερτ κάνει λόγο η 25χρονη Τ/κ - Ψάχνει το κίνητρο της επίθεσης η Αστυνομία

Για φλερτ κάνει λόγο η 25χρονη Τ/κ - Ψάχνει το κίνητρο της επίθεσης η Αστυνομία

 Όσα διαδραματίστηκαν προτού αρχίσει ο καβγάς, που οδήγησε στην επίθεση εναντίον της 25χρονης Τουρκοκύπριας, Άσια Καράαλι, προσπαθούν να μάθουν οι ανακριτές που διερευνούν το επεισόδιο που σημειώθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου στην Αγία Νάπα.

Τα δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και στα Μέσα Ενημέρωσης, φωτίζουν μόνο την πτυχή του καβγά. Το ένα βίντεο που είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα, δείχνει τον Ελληνοκύπριο να χτυπά την κοπέλα ενώ το άλλο, που έχει μεγαλύτερη διάρκεια, δείχνει τον Ελληνοκύπριο να χτυπά την κοπέλα αλλά δείχνει και ένα φίλο της, να σπεύδει στο αυτοκίνητό του και να ανασύρει ρόπαλο. Και οι δύο είναι πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, αλλά η Αστυνομία προσπαθεί να ξεδιαλύνει ακριβώς τι συνέβη. Προς το παρόν το κίνητρο του καβγά παραμένει άγνωστο.

Οι δύο ελληνοκύπριοι συλληφθέντες δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, ενώ από πλευρά της παραπονούμενης, διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ενώ περπατούσε με τους φίλους της στα δρομάκια δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, τρεις άγνωστοί της, Ελληνοκύπριοι, άρχισαν να την φλερτάρουν. Ισχυρίζεται ότι όταν η απάντησή της ήταν αρνητική, και όταν κατάλαβαν ότι ήταν Τουρκοκύπρια, της επιτέθηκαν φραστικά και ένας από αυτούς την κτύπησε στο πρόσωπο και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από το περιτοίχισμα, όπως ακριβώς φαίνεται και στα δύο βίντεο. Εκτός από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό οι ανακριτές εξετάζουν και άλλα βίντεο από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, ενώ παράλληλα, αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου. Η κράτηση των δύο συλληφθέντων, που φαίνονται στο σύντομο βίντεο, εκπνέει αύριο και μέχρι σήμερα οι ανακριτές θα πρέπει να αποφασίζουν εάν θα ζητήσουν ανανέωση της κράτησης ή εάν θα καταχωρήσουν την υπόθεση στο δικαστήριο. Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί και ο Τουρκοκύπριος, εκ των φίλων της παραπονούμενης, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να παίρνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου ένα ρόπαλο. Ο νεαρός παραδέχθηκε την κατηγορία και παρέδωσε το επιθετικό όργανο στην Αστυνομία.Οι ανακριτές έχουν οδηγίες να ολοκληρώσουν τάχιστα την έρευνα για διαλεύκανση της υπόθεσης, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Σε πολιτικό επίπεδο η Δημοκρατία θέλει να μην επιτρέψει σε κανέναν την εκμετάλλευση του επεισοδίου για να ισχυριστεί ότι υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος των Τουρκοκυπρίων. Η Υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε με νόημα ότι η Αστυνομία έδρασε αστραπιαία προτού καν τα δύο βίντεο δουν το φως της δημοσιότητας και έπραξε αυτό που όφειλε χωρίς να δεχθεί πίεση. Το επεισόδιο καταδίκασε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι επικοινώνησε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατά προς τον οποίο υπέδειξε ότι από τις έρευνες προκύπτει ότι πρόκειται για παραβατική συμπεριφορά και όχι για οτιδήποτε άλλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top