Έφτασε στην Κύπρο με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ - Δείτε εικόνες από την «κρυψώνα» των αποσκευών του

Έφτασε στην Κύπρο με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ - Δείτε εικόνες από την «κρυψώνα» των αποσκευών του

Το ποσό των €161.520, εντοπίστηκε σε επιβάτη που έφτασε στο Αεροδρόμιο Πάφου με πτήση από τις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων Κύπρου, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/06) και το εντόπισε κρυμμένο στην αποσκευή του επιβάτη, το οποίο παρέλειψε να δηλώσει.

Τα αδήλωτα μετρητά βρέθηκαν χωρισμένα σε λευκούς φακέλους που περιείχαν διαφορετικά ποσά ο καθένας.

Ο ύποπτος, αραβικής καταγωγής με Βελγική υπηκοότητα, συνελήφθη και ολόκληρο το χρηματικό ποσό που βρέθηκε κατασχέθηκε για περαιτέρω διερεύνηση σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο διασύνδεσης τους με παράνομες δραστηριότητες ή / και χρηματοδότησης τρομοκρατικής οργάνωσης.

\

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE