ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Σαρώνει η «Τρικυμία»

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Σαρώνει η «Τρικυμία»

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Μεγάλη επιτυχία για την “Τρικυμία” του ΡΙΚ. Η καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ημικρατικού κατάφερε να μπει στα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα της εβδομάδας 29/5 - 4/6, σπάζοντας το μονοπώλιο των προγραμμάτων του Alpha και του Casa de Mikel. Συγκεκριμένα ήταν το επεισόδιο της 29ης Μαΐου που χτύπησε σχεδόν 48.000 τηλεθεατές και τερμάτισε στη δέκατη θέση της λίστας. Η σειρά εννοείται πως θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν αλλά για κάποιο λόγο που μόνο οι ΡΙΚάδες καταλαβαίνουν, με λιγότερα επεισόδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE