Τάκης Καραγκούνιας σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Sugar Daddy is here»

Τάκης Καραγκούνιας σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Sugar Daddy is here»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φιλία του με την Ελευθερία Ελευθερίου, στέλνοντάς της ένα… ιδιαίτερο μήνυμα.

«Ο Μπόγδανος είναι γλοιώδης τύπος. Όταν μου λέει ότι βρίζω και όλα αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη την ημέρα; Όλοι ξέρουν ότι ο Ηλίας είχε γράψει τη γνωστή λίστα. Έκανε πολύ παρέα με τον Γκότση, έκλαιγε στην αγκαλιά του. Είστε συνένοχοι σε κάτι, γιατί όλοι ξέραμε ότι μαζί το έκαναν, και μετά κωφεύεις;», σχολιάζει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών