ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 33χρονη για κλοπές στην Πάφο

Χειροπέδες σε 33χρονη για κλοπές στην Πάφο

Διαταγή επιχείρησης έγινε το βράδυ της Παρασκευής (16/6) για πρόληψη εγκλήματος και αδικημάτων κατά περιουσίας στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε στην κατοχή 33χρονης κλοπιμαία περιουσίας η οποία στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 16:00 – 17:00 την Παρασκευή με προτεραιότητα στον Δήμο Γεροσκήπου και στις περιοχές των κοινοτήτων Έμπας και Χλώρακας. Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι οχημάτων, και σε ευάλωτα σημεία που απασχολούν την Αστυνομία. Επίσης, έγινε και έρευνα από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε κατοικία 33χρονης στον Μούταλο κατόπιν δικαστικού εντάλματος ερεύνης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, παραλήφθηκε περιουσία ως τεκμήριο, αφού για τα ανευρεθέντα η 33χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ακολούθως, μέρος της περιουσίας που βρέθηκε στην κατοχή της 33χρονης αναγνωρίστηκε από παραπονούμενο που είχε καταγγείλει την κλοπή τους.

Επίσης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησαν μηχανοκίνητες περιπολίες στην περιοχή Χλώρακας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top