ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τροχαίο στην Πάφο – Στο νοσοκομείο 20χρονη – Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο – Στο νοσοκομείο 20χρονη – Η κατάσταση της υγείας της

Μια 20χρονη τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (16/6), στην Πάφο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η υγεία της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδική σύγκρουση συνέβη στις 18:00 το απόγευμα, όταν οδηγός, ηλικίας 88 ετών, εισερχόμενος με το όχημα του στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς τα Κονιά κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το όχημα της 20χρονης.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε η 20χρονη η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου παρέμεινε υπό παρακολούθηση. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top