Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Η γυναίκα κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» τα εξής: «Στις 19-6-2017 κάναμε την ταφή της μητέρας μου στο Β’ Νεκροταφείο Πατρών. Αντίστοιχα στις 4-10-2022, μας κάλεσαν για εκταφή, όπου κι έγινε το πρώτο άνοιγμα του τάφου, αλλά μάς είπαν ότι η γιαγιά Διονυσία δεν έχει λιώσει ακόμα, ώστε να παραλάβουμε, τα τέσσερα αδέρφια, τα οστά της μητέρας μας από το κοινοτάφιο που την είχαμε. Έτσι, μας έδωσαν νέο ραντεβού δεύτερης εκταφής του νεκρού μας στις 4-4-2023, κοινοτάφιο 465.
»Για σοβαρούς λόγους υγείας (είμαι καρκινοπαθής και κινητικά εν μέρει ΑμΕΑ, έχω κάνει χειρουργείο αρθροπλαστική γόνατος κι έχω βάλει μεταλλικά μέρη), πήρα παράταση, για τελική εκταφή της μητέρας μας στις 16-6-2023, δηλαδή χθες.
»Όπως οφείλαμε, πήγαμε στις 7.30 το πρωί στο Νεκροταφείο για την εκταφή και ανοίγοντας τον τάφο, μείναμε άναυδοι, γιατί μέσα στον τάφο δεν υπήρχαν τα οστά, δεν υπήρχε η σορός της μητέρας μας».
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Λεμεσός: Συμφέρει τελικά να ενοικιάζεις ή να μένεις σε πολυτελές ξενοδοχείο;
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις