ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και δημιουργίας συνεργειών για την τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας, διεξήχθη συνάντηση της ΕΤΑΠ Λευκωσίας με το Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, ο κ. Μιχάλης Δημοσθένους, Εμπειρογνώμονας Τουρισμού & Επιμόρφωσης και σύμβουλος του συνδέσμου οδηγών τουριστικών λεωφορείων, ενημέρωσε για το τεράστιο ζήτημα του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην πρωτεύουσα. Ο Διοικητικός Λειτουργός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, διαβεβαίωσε πως σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας θα επιδιώξουν σε μια κοινά αποδεκτή τοποθεσία για οριοθετημένο και διαθέσιμο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων με τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων υποδομών σε θέματα ασφαλούς διέλευσης των επισκεπτών και παροχής τουριστικών πληροφοριών.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις σχετικά με το θέμα αναζωογόνησης της Λαϊκής Γειτονιάς μέσο συνεργειών με κρατικά τμήματα όπως το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Τέλος, στη συζήτηση αναφέρθηκε το θέμα καθαριότητας στις δημόσιες τουαλέτες, την εκπαίδευση του προσωπικού χώρων εστίασης σε θέματα τουριστικής συνείδησης και τουριστικών πληροφοριών καθώς επίσης και για την αναγκαιότητα δημιουργίας χώρου προσωρινής φύλαξης και αποθήκευσης αποσκευών των επισκεπτών και ένταξης των αλλοδαπών στην Κυπριακή κοινωνίαν. Οι εποικοδομητικές συναντήσεις θα συνεχισθούν για καλύτερη οργάνωση της χώρας μας στο Τουρισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top