ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Συνάντηση ΕΤΑΠ Λευκωσίας με Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και δημιουργίας συνεργειών για την τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας, διεξήχθη συνάντηση της ΕΤΑΠ Λευκωσίας με το Εκπρόσωπο της Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, ο κ. Μιχάλης Δημοσθένους, Εμπειρογνώμονας Τουρισμού & Επιμόρφωσης και σύμβουλος του συνδέσμου οδηγών τουριστικών λεωφορείων, ενημέρωσε για το τεράστιο ζήτημα του οριοθετημένου χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην πρωτεύουσα. Ο Διοικητικός Λειτουργός της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, διαβεβαίωσε πως σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας θα επιδιώξουν σε μια κοινά αποδεκτή τοποθεσία για οριοθετημένο και διαθέσιμο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων με τη δυνατότητα ανάπτυξης των απαραίτητων υποδομών σε θέματα ασφαλούς διέλευσης των επισκεπτών και παροχής τουριστικών πληροφοριών.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις σχετικά με το θέμα αναζωογόνησης της Λαϊκής Γειτονιάς μέσο συνεργειών με κρατικά τμήματα όπως το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Τέλος, στη συζήτηση αναφέρθηκε το θέμα καθαριότητας στις δημόσιες τουαλέτες, την εκπαίδευση του προσωπικού χώρων εστίασης σε θέματα τουριστικής συνείδησης και τουριστικών πληροφοριών καθώς επίσης και για την αναγκαιότητα δημιουργίας χώρου προσωρινής φύλαξης και αποθήκευσης αποσκευών των επισκεπτών και ένταξης των αλλοδαπών στην Κυπριακή κοινωνίαν. Οι εποικοδομητικές συναντήσεις θα συνεχισθούν για καλύτερη οργάνωση της χώρας μας στο Τουρισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Μετεκλογικό… ξύλο: Επιτέθηκαν κατά στελέχους του επιτελείου του Φ. Φαίδωνος για μια… ανάρτηση

Τεράστια απερισκεψία - Έδωσαν λάθος γραπτό σε μαθητές – Έκαναν παρατήρηση στη μαθήτρια που το εντόπισε

Αγγελική Ηλιάδη: Άγνωστος της επιτέθηκε στο δρόμο ενώ δίπλα της βρισκόταν ο γιος της - ΒίντεοΣτελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top