Επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό: Εξετάζει CCTV η Αστυνομία - Προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα

Επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό: Εξετάζει CCTV η Αστυνομία - Προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα

Το δράστη της ρατσιστικής επίθεσης εναντίον διανομέα ψάχνει η αστυνομία Λεμεσού, η οποία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα, μετά την κυκλοφορία βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο καταγράφεται νεαρός μοτοσικλετιστής να παρενοχλεί τον αλλοδαπό διανομέα και να χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του. Στη συνέχεια ο νεαρός καταγράφεται να αφαιρεί και να κλέβει τις πινακίδες του μοτοποδηλάτου του διανομέα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για το περιστατικό, η Αστυνομία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την κοινοποίηση του βίντεο στο διαδίκτυο.

Το βίντεο εξετάζεται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές έχουν παραλάβει εικόνες κλειστών κυκλωμάτων από υποστατικά της περιοχής, το περιεχόμενο των οποίων αξιολογούνται για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE