Πιάστηκαν στα χέρια δύο αδέρφια στη μέση του δρόμου - Τους πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

Πιάστηκαν στα χέρια δύο αδέρφια στη μέση του δρόμου - Τους πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση συμπλοκής, απειλής, και πρόκλησης ανησυχίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 24 Ιουλίου στις 14:50 μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο πλαίσιο περιπολίας, και αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να λογομαχούν, να φωνάζουν, να υβρίζουν και στη συνέχεια να αλληκτυπιούνται.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο αδέρφια ηλικίας 24 και 32 ετών από την Πάφο.

Τα δύο αδέρφια οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της συμπλοκής και της απειλής αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE