Οι «Σπαρτιάτες» διέγραψαν στέλεχός τους επειδή είχε λογαριασμό στο OnlyFans

Οι «Σπαρτιάτες» διέγραψαν στέλεχός τους επειδή είχε λογαριασμό στο OnlyFans

Υποψήφια με το κόμμα Σπαρτιάτες ήταν στη Λευκάδα η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής στο GNTM και το X-Factor, αλλά και στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

Η ίδια δεν εξελέγη, ωστόσο οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Με μία «Επείγουσα Ανακοίνωση!», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Βασίλης Στίγγας ανακοίνωσε την διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.

Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE