ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διευθυντής του ΓΣΠ καταγγέλθηκε για εξύβριση ανώτατου στελέχους της Αστυνομίας! (φωτογραφίες)

Ο διευθυντής του ΓΣΠ καταγγέλθηκε για εξύβριση ανώτατου στελέχους της Αστυνομίας! (φωτογραφίες)

Για… χυδαία εξύβριση δυο πολιτών και ανώτατου στελέχους της Αστυνομίας έχει καταγγελθεί ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Η καταγγελία έχει γίνει από δυο πολίτες στην Αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας, επειδή σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον κ. Κωνσταντινίδη. Ο τελευταίος εξύβρισε -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- και ανώτατο στέλεχος της αστυνομικής δύναμης Κύπρου.

Αυτή δεν είναι η μοναδική καταγγελία που βαραίνει τον Φοίβο Κωνσταντινίδη. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει καταγγελθεί και για αυθαίρετη παρέμβαση του σε οδό πλησίον του ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του γηπέδου της Λευκωσίας, φέρεται αυθαίρετα και παράνομα να τοποθέτησε πάσσαλους σε σημείο που στάθμευαν τα οχήματά τους κάτοχοι καντινών. Με απλά λόγια, έκανε αυθαίρετη επέμβαση σε περιουσία του δημοσίου. Κι ασφαλώς, δεν είχε κανένα δικαίωμα να το πράξει αυτό, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών ιδιοκτητών οχημάτων-καντίνων να επιλύσουν το ζήτημα, διευθέτησαν συνάντηση με τον Φοίβο Κωνσταντινίδη στο γραφείο του, με την μεσολάβηση ανώτερου στελέχους της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, δυο ιδιοκτήτες οχημάτων μετέβησαν στα γραφεία του ΓΣΠ για να μιλήσουν μαζί του. Ωστόσο, ο κ. Κωνσταντινίδης δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες. Όταν μετά από μια ώρα βγήκε από το γραφείο του, τους ανέφερε -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τους- να πάνε «να γ… εσείς και ο … (σ.σ. ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας)»,

Έτσι, λοιπόν, οι δυο πολίτες έκαναν καταγγελία σε βάρος του.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί η αντίδραση ανώτερου λειτουργού του Τμήματος Δημοσίων Έργων επαρχίας Λευκωσίας, που έχει την ευθύνη να προστατεύει την περιουσία του δημοσίου σε τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όταν κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση σε σχέση με το περιστατικό και συγκεκριμένα την αυθαίρετη επέμβαση του Κωνσταντινίδη σε περιουσία του κράτους, δεν αντιμετώπισε το θέμα με ζέση, απαντώντας πως δεν έχει οποιοδήποτε παράπονο. Λες και η κρατική περιουσία, πέριξ του ΓΣΠ ανήκει στον Φοίβο Κωνσταντινίδη…

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος κατηγορείται για γενικότερη στάση και συμπεριφορά, που παραπέμπει στην γνωστή φράση «κράτος εν κράτει», είναι αντιμέτωπος πλέον με ποινικές ευθύνες…

Φάνης Μακρίδης

Οι αναγνώστες μας μπορούν από μόνοι μας να κρίνουν το βαθμό της αυθαιρεσίας των ενεργειών του Φοίβου Κωνσταντινίδη στους χώρους έξω από το ΓΣΠ, μέσω των ακόλουθων φωτογραφιών:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top