Πληρώνουν τον Μάγκλιτσα…

Πληρώνουν τον Μάγκλιτσα…

Πριν από τρεις εβδομάδες η ιστοσελίδα μας, είχε προβάλει ρεπορτάζ για τον σοβαρό «πονοκέφαλο» που είχε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, με τις οφειλές στον Άντον Μάγκλιτσα.

Συγκεκριμένα αναφέραμε ότι θα πρέπει να καταβάλει το οφειλόμεσο ποσό (πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ) στον Κροάτη, εντός 45 ημερών. Από το περιβάλλον του παίχτη, είχαμε μάθει επιπρόσθετα, ότι δεν παρουσιαζόταν έτοιμος για διακανονισμό, αλλά ήθελε (και θέλει) ολόκληρο το ποσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE