Σπύρος Μαρτίκας: «Με ντύνει η Βρισηίδα, μην παρεξηγηθώ»

Σπύρος Μαρτίκας: «Με ντύνει η Βρισηίδα, μην παρεξηγηθώ»

Τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή από το Survivor All Star υποδέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου».

Όταν ο φαρμακοποιός μπήκε στο πλατό, η παρουσιάστρια του είπε: «Σπύρο μου, τι όμορφος που είσαι καλέ κοίτα ένα αγόρι», δείχνοντας παράλληλα, την εμφάνισή του και πιο συγκεκριμένα, το εμπριμέ πουκάμισό του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifnewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE