H Dakota Johnson πιο όμορφη και chic από ποτέ στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφία

H Dakota Johnson πιο όμορφη και chic από ποτέ στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφία

Η τελευταία εμφάνιση της Dakota Johnson δείχνει τη δύναμη του μικρού μαύρου φορέματος σε μια σιλουέτα κατάλληλη για το καλοκαίρι, και όταν μιλάμε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, δεν υπάρχει τίποτα τόσο αξιόπιστο και ανθεκτικό όσο το κλασικό μαύρο μικρό φόρεμα. Είτε σε συνδυασμό με ψηλές γόβες και κοσμήματα, είτε σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου για μια ηλιόλουστη μέρα στην πόλη, ένα μικρό μαύρο φόρεμα είναι τόσο ευέλικτο όσο και κομψό.

Για την επέτειο των Martini & Rossi στο Μιλάνο, η ηθοποιός αντικατέστησε τα συνηθισμένα της Gucci με ένα LBD από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2023 από τον Versace. Ωστόσο, η επιμήκης σιλουέτα του ρούχου της Johnson διέφερε ελαφρώς από αυτή που παρουσιάστηκε αρχικά στην πασαρέλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.