Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Παράλληλα, η Κυβέρνηση χαιρετίζει τη στήριξη του Συμβουλίου Ασφαλείας στον διορισμό απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα, προκειμένου να ηγηθεί μιας ανανεωμένης προσπάθειας επιστροφής στις συνομιλίες.
Στην παρούσα συγκυρία, ως σημαντική κρίνεται και η προτροπή προς όλα τα μέρη, να αποφύγουν μονομερείς ενέργειες παραβίασης του στάτους κβο.
Η Κυβέρνηση σημειώνει, επίσης, με ικανοποίηση ότι κατά τις διαβουλεύσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, οι χώρες-μέλη του τοποθετήθηκαν υπέρ της επανέναρξης των συνομιλιών επί της συμφωνημένης βάσης, καθώς και υπέρ του διορισμού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα, ενώ παράλληλα αναγνώρισαν την ετοιμότητα που η πλευρά μας επιδεικνύει ως προς την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και χαιρέτισαν την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για ταχεία επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο, όπου είχαν σταματήσει το 2017, στο Κραν Μοντανά.
Κλιματιστικό στο αυτοκίνητο: Πώς να δροσίζεσαι χωρίς να «καις» παραπάνω καύσιμα
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του τετράμηνου βρέφους – Απαντήσεις στις εργαστηριακές εξετάσεις
«Σφύζει από ζωή» η Λεμεσός – Οι κρατήσεις, οι προτιμήσεις και η έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις