Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μία κοπέλα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, το ζευγάρι τσακώθηκε και ο άνδρας που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και διασώστες κατάφεραν να την σταθεροποιήσουν.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις. Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE