O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που λατρεύει το γυναικείο φύλο! «Τούμπανο» η σύντροφός του

O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που λατρεύει το γυναικείο φύλο! «Τούμπανο» η σύντροφός του

Είναι ένα παλικάρι που βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά, είναι μόλις 25 χρονών και ήδη στην Κύπρο άρχισε να έχει φανατικό κοινό ειδικά…κοπέλες!

Ο λόγος για τον Ιβάν Ρούνιε, τον 25χρονο αμυντικό της Ομόνοιας, που μετά τον ερχομό του στο Τριφύλλι έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είναι πολύ αγαπητός στο γυναικείο φύλο ενώ δεν αρνείται ποτέ να φωτογραφηθεί με θαυμάστριες του, όπου και αν βρεθεί!

Μάλιστα όταν η Ομόνοια αγωνίστηκε με την Brondby στη Δανία, δυο γυναίκες ταξίδεψαν για να τον δουν από κοντά, αφού ήταν φανατικές του θαυμάστριες όταν αυτός αγωνιζόταν στην Νόρτζελαντ

Πάντα τέτοια Ιβάν, όμως κορίτσια το ομορφόπαιδο της Ομόνοιας είναι «καπαρωμένος» από την καλλονή Ιβάνα Βούκκο!

Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE