Διπλό θανατηφόρο: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων - Όσα κατέδειξαν

Διπλό θανατηφόρο: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων - Όσα κατέδειξαν

Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών των δύο θυμάτων από το χθεσινό διπλό τροχαίο θανατηφόρο στην Κοφίνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα που έδειξαν οι νενομισμένες νεκροτομές, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Ιατροδικαστή Δρ. Ν. Χαραλάμπους  στο νεκροτομείο του Γενικού νοσοκομείο Λάρνακας διαπιστώθηκαν τα εξής:

Για τον 62χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό, διαπιστώθηκε αιμορραγικό σοκ, αιμορραγία συνεπεία ρήξεως ζωτικών οργάνων, συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης, ενώ για  να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου λήφθηκαν ζωτικά όργανα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Όσο αφορά τον 61χρονο Γερμανό συνοδηγό, διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου αιμορραγικό σοκ, αιμορραγία συνεπεία ρήξεως ζωτικών οργάνων, συνεπεία οδικής τροχαίας σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.