LIFESTYLE

Αχ Σουζάνα: Η Λεμεσιανή που κολάζει με τις τέλειες αναλογίες της και αναστατώνει τα social media!

Αχ Σουζάνα: Η Λεμεσιανή  που κολάζει με τις τέλειες αναλογίες της και αναστατώνει τα social media!

Είναι όμορφη και sexy και όπως είναι φυσικό στο πέρασμά της αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Ο λόγος για τη Σουζάνα Πασεινίδου, την καλλονή από τη Λεμεσό που ομολογουμένως είναι ότι πιο καυτό κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι στο νησί μας

Ασχολείται με το μόντελινγκ τα 10 τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να καταξιωθεί στο χώρο, αφού πλέον είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και περιζήτητα μοντέλα του  της Κύπρου.

Αυτό το διάστημα η Σουζάνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού ξεσήκωσε τη Μύκονο και έκανε τους άντρες να παραμιλούν στο πέρασμα της απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλιακό beach bar της Λεμεσού

Η γοητευτική Κύπρια δεν περνάει απαρατήρητη μιας και το αποκαλυπτικό και σέξι μαγιό της κλέβει τις εντυπώσεις και φυσικά όλα τα ανδρικά βλέμματα.  Χάμος γίνεται και όταν ανεβάζει φωτογραφίες απο τις εξοερμήσεις της στις παραλίες αφού το σώμα της κυριολεκτικά κολάζει και Άγιο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top