Τραυματισμός Αστυνομικού στην Αγ Νάπα: Έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει και όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και τον χτύπησε

Τραυματισμός Αστυνομικού στην Αγ Νάπα: Έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει και όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και τον χτύπησε

Στην Αγία Νάπα ειδικός αστυφύλακας τραυματίστηκε ελαφρά όταν οδηγός τετράτροχης μοτοσικλέτας, αντί να σταματήσει για έλεγχο όπως του είχε υποδειχθεί, ανέπτυξε ταχύτητα και τον κτύπησε στο δεξί χέρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.00 χθες βράδυ ειδικός αστυφύλακας έκανε σήμα σε οδηγό τετράτροχης μοτοσικλέτας που κινείτο στην Οδό Νησί στην Αγία Νάπα, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας αρχικά ελάττωσε ταχύτητα ωστόσο στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον ειδικό αστυφύλακα στο δεξί χέρι.

Από εξετάσεις που έγιναν μετά τις πληροφορίες που έδωσε ο ειδικός αστυφύλακας διαπιστώθηκε η ταυτότητα του οδηγού, που πρόκειται για 21χρονο τουρίστα Βρετανό υπήκοο. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και λίγο μετά τη μία σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε,συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ειδικός αστυφύλακας επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE