Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στο Παραλίμνι - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου

Σε κρίσιμη κατάσταση και με κάταγμα κρανίου νοσηλεύεται ο 21χρονος μοτοσικλετιστής, που τραυματίστηκε σε τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.30μ.μ. χθες (23/07), στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, όταν ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο και να συρθεί στην άσφαλτο.

Ως αποτέλεσμα, ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κάταγμα κρανίου και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.