LIFESTYLE

Χωριστά περνούν το καλοκαίρι Λούκας Γιώρκας και Έλενα Ράπτη! Τι συνέβη;

Χωριστά περνούν το καλοκαίρι Λούκας Γιώρκας και Έλενα Ράπτη! Τι συνέβη;

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό για τη βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας Έλενα Ράπτη, σε σχέση µε το προηγούµενο που το απολάµβανε µαζί µε τον αγαπηµένο της Λούκα Γιώρκα.

Οι υποχρεώσεις ατελείωτες και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος και για τους δύο, κυρίως όµως για τον τραγουδιστή. Οι οικονοµικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έχουν ανατρέψει το πρόγραµµα τόσο της όµορφης Έλενας όσο και του Κύπριου τραγουδιστή, γεγονός που έφερε τα πάνω κάτω ακόµη και στα καλοκαιρινά τους σχέδια. Δυστυχώς φέτος δεν θα µπορέσουν να απολαύσουν όπως ονειρεύτηκαν το καλοκαίρι. Οι κοινές τους εξορµήσεις θα είναι αρκετά περιορισµένες.

Εκείνη κατάφερε να ξεκλέψει ελάχιστες ηµέρες από το φορτωµένο πρόγραµµά της προκειµένου να ξεκουραστεί και να ξεφύγει λίγο από την καθηµερινότητα, αλλά εκείνος δεν µπόρεσε να βρίσκεται στο πλευρό της αυτό το διάστηµα. Γι’ αυτό και ο φακός «συνέλαβε» την Έλενα να χαλαρώνει µόνη στην όµορφη Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Η γοητευτική βουλευτής βρίσκεται µε την οικογένειά της στο ξενοδοχείο του θείου της Γιώργου Τσουλίδη, Villa George. Κάθε Αύγουστο η Έλενα επισκέπτεται, σύμφωνα με την εφημερίδα real, το συγκεκριµένο ξενοδοχείο µαζί µε τους γονείς της, ∆ηµήτρη και Φωτεινή Ράπτη, την αδελφή της Αντιγόνη µε τον σύζυγό της Χρήστο Χατζηνικολάου και τον γιο τους ∆ηµήτρη. Η βουλευτής έχει µεγάλη αδυναµία στο ανιψάκι της και περνάει πολλές ώρες µαζί του. Στις ήρεµες αυτές οικογενειακές διακοπές της δεν είναι δίπλα της ο Λούκας.

Ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε για µερικές ηµέρες είναι οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή στην Κύπρο. Συνεχίζει τις εµφανίσεις του νησί μας, όπου δεν κατάφερε να τον ακολουθήσει η βουλευτής, όπως επιθυµούσε, µιας και οι διακοπές της στη Χαλκιδική θα διαρκέσουν µόλις λίγες µέρες, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στις πολιτικές της δραστηριότητες. Κανένας από τους δύο όµως δεν απογοητεύεται, αφού προς τα τέλη του µήνα ετοιµάζουν άλλη µία κοινή απόδραση στη Χαλκιδική. Ο Λούκας θα επιστρέψει στην Ελλάδα και µαζί θα φύγουν για το όµορφη περιοχή της Βορείου Ελλάδος ώστε να ξεκουραστούν και να ηρεµήσουν, πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις.

Αλλωστε, οι άριστες σχέσεις που έχει αναπτύξει µε τους γονείς της Ελενας ο τραγουδιστής είναι γνωστές. Σε όλες τους τις συναντήσεις περνάνε υπέροχα και ο Λούκας έχει γίνει µέλος της οικογένειάς τους. Παρά το γεγονός ότι αναγκάζονται να βρίσκονται για µικρά χρονικά διαστήµατα µακριά ο ένας από τον άλλον, δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάµεσά τους.

Το αντίθετο µάλιστα, αφού δικοί τους άνθρωποι υποστηρίζουν πως διανύουν την πιο ώριµη περίοδο της σχέσης τους και πως βρίσκονται πολύ κοντά στην απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους. Αν και τα σενάρια για γάµο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δύο, όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι έτοιµο να κάνει το επόµενο βήµα, ύστερα από δύο χρόνια ευτυχίας και έρωτα. Μπορεί ο γάµος να µην είναι προτεραιότητά τους, αλλά τα παιδιά είναι κάτι που θέλουν πολύ και οι δύο.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top