Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου που αγνοείτο από την Κυριακή στο χωριό Πλατανιστός του δήμου Καρύστου.

Ο 41χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δύσβατη περιοχή.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από τον αδερφό του, ενώ ο ίδιος φέρεται πως πήγε στο μαντρί για να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.