Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Νεκρός σε δύσβατη περιοχή βρέθηκε ο κτηνοτρόφος στην Κάρυστο

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου που αγνοείτο από την Κυριακή στο χωριό Πλατανιστός του δήμου Καρύστου.

Ο 41χρονος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δύσβατη περιοχή.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από τον αδερφό του, ενώ ο ίδιος φέρεται πως πήγε στο μαντρί για να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.