Συγκλονισμό, θλίψη και συμπαράσταση από ΠτΒ προς Κωνσταντίνο Τασούλα για πτώση Canadair

Συγκλονισμό, θλίψη και συμπαράσταση από ΠτΒ προς Κωνσταντίνο Τασούλα για πτώση Canadair

Συγκλονισμό, θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ιδίας και όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων για τον θάνατο των δύο χειριστών του Canadair, που κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας, εξέφρασε προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας», ανέφερε σε μήνυμα της προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα, η κ. Δημητρίου, «είναι στις οικογένειες των δύο νέων παλληκαριών που έχασαν τόσο αδόκητα τη ζωή τους, συνδράμοντας με αυταπάρνηση στις προσπάθειες για αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό που ζει έναν ανείπωτο εφιάλτη».

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Βουλής η Πρόεδρος του Σώματος εξέφρασε την οδύνη και την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον ελληνικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων και μέσω δημόσιας δήλωσής της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE