Το ΓΣΠ θα είναι... πορτοκαλί αφού αναμένονται περίπου 12 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες παρά το γεγονός ότι ένα μέρος της Νότιας (3000 θέσεις) θα είναι κλειστό λόγω τιμωρίας.
Το ΓΣΠ θα ντυθεί... πορτοκαλί και ο Σα Πίντο ετοιμάζει πλάνο νίκης - Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ

Με τον κόσμο μαζικά στο πλευρό του ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να υποδεχθεί (20:00-Cablenet Sports 1HD) την Βοϊβοντίνα στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τον Β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγκίνηση στην κηδεία του Μαζωνάκη – Ο κόσμος χόρεψε ζεϊμπέκικο με τα τραγούδια του – Δείτε το βίντεο που «ραγίζει καρδιές»
Πώς οι αρχές έφτασαν στην κατάσχεση της τεράστιας ποσότητας κεταμίνης στη Λεμεσό – Στο μικροσκόπιο συγκεκριμένες πληροφορίες (ΒΙΝΤΕΟ)
Οικονομόπουλος για Μαζωνάκη: «Έχω ενοχές μέσα μου - Το τελευταίο διάστημα με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει»
Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό με ρόπαλα και μπαλτά - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα με κατάγματα κρανίου
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 4χρονου στην Έγκωμη - «Πρέπει να έχουμε συνεχή επίβλεψη των παιδιών»
Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη οι κυβερνητικοί ωρομίσθιοι, το Προσωπικό Σχολικών Εφορειών και ΟΚΥπΥ

