Σιγκαπούρη: Πρώτη εκτέλεση γυναίκας μετά από 20 χρόνια

Σιγκαπούρη: Πρώτη εκτέλεση γυναίκας μετά από 20 χρόνια

Οι αρχές της Σιγκαπούρης απαγχόνισαν σήμερα 45χρονη υπήκοο της χώρας που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που εκτελείται στην πόλη-κράτος της Ασίας έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια.

«Η θανατική ποινή που είχε επιβληθεί στη Σαριντέουι Μπίντε Τζαμάνι εκτελέστηκε την 28η Ιουλίου 2023», ανέφερε η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Πηγές: AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ραντεβού με χαμηλές προσδοκίες, ελπίδες επανεκκίνησης στο Κυπριακό

Ασθενοφόρα: Ποιες μεταφορές ασθενών καλύπτει το ΓεΣΥ - Πόσα στοιχίζει

Έτσι θα προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον καύσωνα - Οι ζημιές που προκαλούνται και «ο  μύθος» για το air condition και την βενζίνη

Τους ανέκοψαν για έλεγχο και έπιασαν «λαβράκι» - Στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.