LIFESTYLE

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι όμως προχωρούν με νέο project

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι όμως προχωρούν με νέο project

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, μετά τη λύση του συμβολαίου τους με το Spotify, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό και προβλημάτισε το κοινό που τους παρακολουθεί ανελλιπώς, αποφάσισαν πώς θα συνεχίσουν την επαγγελματική τους ζωή και ανακοίνωσαν μέσα από το website Archwell την υποστήριξή τους σε μία αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση.

Το όνομά της είναι Equimundo, που σημαίνει ισότητα στον κόσμο και έχει ως έδρα την Washington DC. Η ΜΚΟ αυτοπροσδιορίζεται ως ένα Κέντρο για Masculinities και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Το Masculinities αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους κάποιος εκφράζει την κοινωνική του ταυτότητα ως άνδρας και σκοπός της ΜΚΟ είναι, κατά δήλωσή της, η δημιουργία ενός κόσμου χωρίς βία εκ μέρους των ανδρών και των αγοριών απέναντι σε γυναίκες, κορίτσια και ανθρώπους όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται σε επίπεδο φύλου. «Η δουλειά μας βασίζεται σε έρευνα τοπική και διεθνή που πραγματοποιείται για πάνω από δύο δεκαετίες», αναφέρει το website της οργάνωσης. Ειδικά αυτή την περίοδο η ΜΚΟ ασχολείται με το πολύ σοβαρό ζήτημα του χάσματος ανάμεσα στις γυναίκες και τους άνδρες όσον αφορά στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θρήνος για τον Αγγλοκύπριο Κρίστοφερ - «Έσβησε» ξαφνικά ο 34χρονος - Δείτε φωτογραφία 

• Νεαρός έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ποια η κατάσταση της υγείας του

• Ετοιμάζονται κατηγορητήρια για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που οφείλουν στο κράτος - Θα σταλούν στον Γενικό Εισαγγελέα

• «Έσβησε» 12χρονη σε τροχαίο με τη μητέρα της στα κατεχόμενα - Επτά νεκροί μέσα στην εβδομάδα

• Συγκινημένη η Κορτζιά: Πήγε γήπεδο για να στηρίξει τον Πιέρο στην επιστροφή του στο ΑΠΟΕΛ - Δείτε βίντεο

• Σαν να μην υπήρξε ποτέ ο Νίκος Αναστασιάδης



Συνάντηση με τον Πρόεδρο CDU θα έχει στο Βερολίνο ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο CDU θα έχει στο Βερολίνο ο ΠτΔ

Διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) και υποψήφιο Καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, θα έχει στο περιθώριο των εργασιών του άτυπου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top