Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έπεσε θύμα απάτης και πρόεβη στην ενημέρωση των followers της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο πραγματοποιεί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενημερώθηκε πως το όνομά της χρησιμοποιείται σε μια διαδικτυακή απάτη σχετικά με σελίδες που προωθούν προϊόντα αδυνατίσματος.

Έτσι, προχώρησε στην κοινοποίηση αυτής της πληροφορίας ώστε να προστατεύσει τους ανυποψίαστους θαυμαστές της από το να πέσουν και εκείνοι θύματα της εξαπάτησης.

«Τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε μηνύματα σχετικά με προϊόντα και τεχνικές αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη. Προσοχή στις μη έγκυρες πηγές που αναπαράγουν ψεύτικες πληροφορίες, για την ασφάλεια όλων!» έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr

Έτσι θα προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον καύσωνα - Οι ζημιές που προκαλούνται και «ο  μύθος» για το air condition και την βενζίνη

«Έχασε» την πτήση για Γαλλία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE