Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 10 σκούτερ

Έπιασαν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 10 σκούτερ

Συντονισμένη επιχείρηση για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και πάταξη της ηχορύπανσης πραγματοποίησε χθες βράδυ η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Νίκο Τσαππή από την επιχείρηση της Αστυνομίας προέκυψαν συνολικά 35 τροχαίες καταγγελίες και τρεις καταγγελίες για ηχορύπανση.

Από τις 35 τροχαίες καταγγελίες οι δώδεκα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι δέκα αφορούσαν χρήση συσκευών προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ) τα οποία ακολούθως έχουν κατασχεθεί.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσαππή, ένας οδηγός μετά από προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ στον οποίο υπεβλήθη εντοπίστηκε θετικός.

Αναφορικά με την παράλληλη εκστρατεία για πάταξη της ηχορύπανσης τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου προέβησαν στην καταγγελία τριών κέντρων αναψυχής. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, είπε ο κύριος Τσαππής, ενώ τον Αύγουστο αναμένεται να εντατικοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE