ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκέψεις Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας σε διάφορα Ιδρύματα στη Λεμεσό

Επισκέψεις Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας σε διάφορα Ιδρύματα στη Λεμεσό

Τα ιδρύματα Άγιος Στέφανος και Θεοτόκος που εξυπηρετούν άτομα με νοητική και σωματική αναπηρία και την Παιδική Στέγη στη Λεμεσό επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 28/7 η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένα Ευαγγέλου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις των Ιδρυμάτων και της Παιδικής Στέγης, να συνομιλήσει με τους εξυπηρετούμενους, και τους λειτουργούς, να ενημερωθεί για τα προγράμματα που εφαρμόζονται και να συζητήσει με τα διοικητικά συμβούλια και τους εργαζομένους σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

«Η ποιοτική διαβίωση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η ενσωμάτωση των Ατόμων με Αναπηρίες αποτελούν για το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας ύψιστο στόχο. Οι συνέργειες με το κράτος συμβάλλουν στην επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών και το Υφυπουργείο προσδοκά σε ακόμα πιο στενή συνεργασία με φορείς, ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις που προσφέρουν κοινωνικό έργο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη σημερινή μου επίσκεψη. Είδα τους ενοίκους χαρούμενους, ενημερώθηκα για τις πλούσιες δραστηριότητές τους και συνομίλησα με τους λειτουργούς σε σχέση με όλα όσα μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που παρέχονται».

Οι επαφές της κ. Ευαγγέλου έγιναν στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων που διενεργεί αυτό το διάστημα σε στέγες και ιδρύματα, με στόχο τον διάλογο και τον εντοπισμό των ιδιαίτερων αναγκών που ενδεχομένως να υπάρχουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top