Έμπλεξε 58χρονος μετά όσα εντόπισαν στο όχημα του μετά από έρευνα

Έμπλεξε 58χρονος μετά όσα εντόπισαν στο όχημα του μετά από έρευνα

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα εντόπισαν και κατάσχεσαν σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατά τη διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητο 58χρονου, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.20π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 58χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού και 120 κούτες τσιγάρα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί.

Ο 58χρονος και τα κατασχεθέντα προϊόντα, παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, για συνέχιση των εξετάσεων. Εναντίον του 58χρονου εκδόθηκε εξώδικο χρηματικό πρόστιμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE