LIFESTYLE

Τέλος! Αυτή είναι η πιο σέξι Κύπρια παρουσιάστρια! Διαθέτει κορμί που θα ζήλευε και μοντέλο

Τέλος! Αυτή είναι η πιο σέξι Κύπρια παρουσιάστρια! Διαθέτει κορμί που θα ζήλευε και μοντέλο

Για πολλούς πριν από μερικούς μήνες ήταν άγνωστη. Βάλθηκε όμως να εισβάλει στη ζωή μας για τα καλά, αφού μέσα στην σεζόν δεν παρουσίαζε μια εκπομπή άλλα τρεις!

Ο λόγος για την Μαρία Νικολάου – Morgan  η οποία μέσα από τη συχνότητα του EXTRA στη Λεμεσό έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου, από την εκπομπή «Πάρτα όλα» ή αλλιώς το παραδοσιακό καζαντί, παρουσιάζοντας παράλληλα τη εκπομπή «7 μέρες Κύπρος» και εσχάτως το τηλεπαιχνίδι «Bingo Show» στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά.

Μέσα λοιπόν από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Μαρίας, διακρίναμε ότι διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα, αφού η ίδια προσέχει τη διατροφή της ενώ παράλληλα γυμνάζεται, όμως αυτή τη φορά, μετά και τις φωτογραφίες της με καυτό bikini που η ίδια ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δικαίως θα της αποδώσουμε τον τίτλο της πιο σέξι παρουσιάστριας της Κύπρου!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η παρουσιάστρια από τη Λεμεσό, αν και μανούλα δυο παιδιών διαθέτει κορμί  «θανατηφόρο» που θα ζήλευε και μοντέλο.

Μάλιστα πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια το αψεγάδιαστο σώμα της με τα likes στο Facebook να πέφτουν βροχή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top