29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

Σε 29 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των βουλευτών που αποκόπτονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάσσονται στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτήθηκε ήδη υπό την επωνυμία Λαϊκή Ενότητα και με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στους ήδη 25 που δήλωσαν τη συμμετοχή τους νωρίτερα σήμερα, προστίθενται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι 4, συγκεκριμένοι οι: Νάντια Βαλαβάνη, πρώην Υπουργός, και βουλευτής Β` Περιφέρειας Αθηνών, Δημήτριος Κοδέλας, βουλευτής νομού Αργολίδος, Ελένη Σωτηρίου ,βουλευτής νομού Αττικής και Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE