29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

Σε 29 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των βουλευτών που αποκόπτονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάσσονται στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτήθηκε ήδη υπό την επωνυμία Λαϊκή Ενότητα και με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στους ήδη 25 που δήλωσαν τη συμμετοχή τους νωρίτερα σήμερα, προστίθενται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι 4, συγκεκριμένοι οι: Νάντια Βαλαβάνη, πρώην Υπουργός, και βουλευτής Β` Περιφέρειας Αθηνών, Δημήτριος Κοδέλας, βουλευτής νομού Αργολίδος, Ελένη Σωτηρίου ,βουλευτής νομού Αττικής και Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE