29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

Σε 29 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των βουλευτών που αποκόπτονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάσσονται στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτήθηκε ήδη υπό την επωνυμία Λαϊκή Ενότητα και με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στους ήδη 25 που δήλωσαν τη συμμετοχή τους νωρίτερα σήμερα, προστίθενται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι 4, συγκεκριμένοι οι: Νάντια Βαλαβάνη, πρώην Υπουργός, και βουλευτής Β` Περιφέρειας Αθηνών, Δημήτριος Κοδέλας, βουλευτής νομού Αργολίδος, Ελένη Σωτηρίου ,βουλευτής νομού Αττικής και Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.